reklama
kategoria: Miasto
23 grudzień 2011

Nie bójmy się lepić pierogów

zdjęcie: Nie bójmy się lepić pierogów / Po ugotowaniu, dla uzyskania lepszego smaku możemy nasze pierogi podsmażyć na patelni.
Po ugotowaniu, dla uzyskania lepszego smaku możemy nasze pierogi podsmażyć na patelni.
Pierogi z farszem, przygotowane z mięsem, twarogiem, owocami, a na Święta Bożego Narodzenia z kapustą i grzybami. Wytrawne czy na słodko, gotowane czy smażone najlepiej smakują gdy... ulepimy je sami!
REKLAMA
pogoda Chrzanów
-0.7°C
wschód słońca: 07:07
zachód słońca: 15:50
Koronawirus
małopolskie
reklama

Kalendarz Wydarzeń / Koncertów / Imprez w Chrzanowie

kiedy
2024-11-23 15:30
miejsce
Dom Kultury SOKÓŁ, Trzebinia, ul....
wstęp biletowany
kiedy
2024-12-06 17:30
miejsce
Dom Kultury SOKÓŁ, Trzebinia, ul....
wstęp biletowany
kiedy
2024-12-06 20:00
miejsce
Dom Kultury SOKÓŁ, Trzebinia, ul....
wstęp biletowany
kiedy
2024-12-31 20:00
miejsce
MOKSiR Sala Teatralna, Chrzanów,...
wstęp biletowany